lamqta.comОвен  Помнете, че притежавате изключително силна интуиция, така че неотдавнашните

...
lamqta.comОвен  Помнете, че притежавате изключително силна интуиция, така че неотдавнашните
Коментари Харесай

Една зодия днес ще има ту похвали, ту упреци, а друга..

lamqta.com

Овен 
Помнете, че притежавате извънредно мощна вътрешен глас, тъй че неотдавнашните подозрения в личните сили и благоприятни условия са напълно голословни и безусловно ненужни. Днес напълно и изцяло би трябвало да се доверите на себе си! Денят Ви предлага огромни благоприятни условия да се заредите с оптимизъм и убеденост. Най-хубавото във всичко е, че стващото ще бъде радостно и безвредно. Може да смятате, че всичко това е подготовка за Вашето себелюбие. Днес ще нарастне способността Ви да предвиждате бъдещето и би трябвало единствено деликатно да се вслушвате в себе си. 

Телец

Телците получават примамливи оферти. Днес представителите на знака са задоволително храбри, решителни и уверени в себе си, с цел да се откажат от остарялото и известното, поради новото, многообещаващото и неразбираемото. Очакват ви куп завършения и нови усещания. Доверявайте се на интуицията, а тя ще Ви помогне да намерите правилния път към успеха. Във всяко отношение играете ролята на водач, дори от време на време прекомерно се увличате. Обкръжаващите ще са недоволни от това, че не приемате друго мнение, с изключение на своето, и еднолично взимате значими решения.
 

Близнаци

Още от сутринта ще станете самия себе си: припрян, емоционален и убеден в своите сили човек. Това просто би трябвало да бъде маркирано по някакъв метод. Като да вземем за пример среща със остарели другар. Те, несъмнено, ще Ви наругаят за дългото неявяване, само че не доста мощно. Просто им е домъчняло за Вас, и се радват, че Ви виждат. Пригответе се дълго да наваксате това време, което сте прекарали без тях... 
 

Рак

През този ден би трябвало да се усмихвате колкоито се може повече и по-широко и то освен на своя обичан човек, а на всички останали. Колкото по- откровено е изражението на Вашето лице и насладата от ставащото, толкоз повече събития в живота Ви през този ден, ще завършат прелестно.
 

Лъв

Денят ще изисква от Вас решителни и независими дейности. Много Ваши действия ще бъдат посрещнати неблагосклонно, само че публичното мнение в този момент не би трябвало да Ви безпокои. Важно е да бъдете в единодушие със себе си. Неспокойни са връзките с началството и авторитетните хора и ту Ви хвалят, ту Ви ругаят. По-добре е да не стартирате съществени диалози. Но пък с околните си се разбирате доста добре и по тази причина денят е подобаващ за другарски и фамилни мероприятия, като разрешава да се оправят отдавнашнашни различия. Доста прелестно усещане ще остави у Вас възможна сантиментална среща. 
 

Дева

Днес за Вашия обичан човек ще бъде извънредно значимо да знае, че в действителност Ви е необходим и фактически Ви е забавно да поддържате връзка с него на разнообразни тематики. Ако няма тази убеденост, много дълго ще се наложи да го извеждате от меланхолия по-късно.
 

Везни

Дори и да не Ви се желае, ще се наложи през този ден да оказвате знаци на внимание на Вашия обичан човек. Неразбираемото отвращение да извършите това, ще Ви пречи извънредно доста, само че Вие все-пак ще се окажете по-силни от него. Необходимо е, да преодолеете тази непредвидена преграда, тъй като другояче в следствие може да зародят разнообразни компликации
 

Скорпион

През този ден не огромен флирт с сътрудниците от работата единствено ще укрепи възприятията Ви към Вашия обичан човек. Тъй като за прощален път ще се убедите, че всички те, взети дружно, не могат да му донесат вода даже и на дребния му пръст. А в случай че пък има някой, може би си заслужава, да се вгледате в него много по- обширно....
 

Стрелец

И през днешния ден, както нормално, имате планина от проекти за идващите няколко дни. Ако Ви провърви, всичко ще бъде точно по този начин, както сте го предвиждали, само че няма да е напълно просто. Препроверявайте всяко нещо по няколко пъти. По-добре да прекалите с предохранителните ограничения, в сравнение с да деянията несъобразителност. Не е ли по този начин? 
 

Козирог

Ще имате късмет да се възползвате от поддръжката на авторитетни хора. Новите връзки ще оказват помощ за усилване на Вашето въздействие и за подсилване на престижа. Денят е подобаващ за всякаъв тип другарство, всемирски мероприятия и пъблични изяви. Но в случай че сте сколонни към независима работа и лимитирани контакти, може да се сблъскате с компликации. Много е огромна вероятността за сантиментални увлечения. По начало всички представители на Вашия знак са в положение да очароват който им е угодно, само че по едно и също време с това доста елементарно „ губите ” главата си. На младите представители на Знака денят дава обещание главозамайващи завършения с удобен излаз.
 

Водолей

Предпазливостта в работата няма да Ви пречи. Вероятността за съществени пропуски и неточности е огромна, а оправянето им би лишило доста сили и време. Недоброжелателите непрестанно се месят в живота Ви и това, въпреки че не предизвиква особена щета, не на смешка ще Ви нервира. Между другото, би било добре, в случай че запазите положително разположение на духа, и точно това ще Ви даде опция да се „ снабдите ” с потребни връзки и забавни запознанства. Ако сте родител, би трябвало да сте подготвени да реагирате, в случай че децата изискат повече внимание от нормално. Но в случай че сте младеж, ще бъдете оставени сами на себе си, и ще можете да натрупате потребен житейски опит. 
 

Риби

Днес ще можете да отделите време за своите персонални стремежи и желания. Може да избухнат усеща към нови познати, както и да се стартират сантиментални връзки. Днес ще бъдете чувствителни и прочувствени. В работата може да се ръководите от по- възрастните и опитни сътрудници. Вечерта е подобаваща за срещи с другари и за забавни диалози.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР